Fendt Cargo T740 er en ideel teleskoplæsser til mange landbrug og maskinstationer. Den har en løftehøjde på 7,70 m og en løftekapacitet på 4 tons. Dens brydekraft er høj, styringen præcis og overblikket fra den unikke TopViewCab er suveræn.

  • Unikt koncept med fokus på sikkerhed og produktivitet
  • Hæv/sænkbar TopViewCab med suverænt udsyn
  • Optimal kabinekomfort med effektiv vibrationsdæmpning
  • Svingbare betjeningskonsol integreret med sædet
  • Løftehøjde: 7,70 meter
  • Løfteevne: 4 tons (1.7 tons med fuldt udstrakt arm)
  • Venderadius på kun 4,15 m
  • 4-cylindret Cummins-motor med 136 hk, Stage V

Fendt CARGO T740 er langt mere end blot endnu en teleskoplæsser. Den nye maskine bygger på et gennemført koncept med unik kørekomfort, høj produktivitet og en unik TopViewCab kabine med vibrationsdæmpning. Kabinen kan hæves til en øjenhøjde på 4,10 m og giver uindskrænkede udsyn over køretøjet og hele arbejdsområdet gennem et buet frontvindue fra tag til gulv.

Se med her og få en ide om alle fordelene ved en Fendt CARGO T740 teleskoplæsser.


Fendt Cargo T740 tilbyder en unik kørekomfort med den nye generation af Fendt TopViewCab liftkabine med vibrationsdæmpning. Kabinen kan hæves til en øjenhøjde på 4,10 m og giver dermed direkte udsyn til opgaven eller ned i f.eks. trailere og foderblandere under læsning.

Ved manøvrering øger et uindskrænket udsyn via et gennemgående buet frontvindue fra tag til gulv sikkerheden. Overblikket forøges af en gennemgående siderude, der sikrer optimalt udsyn til redskaberne, bommen og omgivelserne.

På grund af sin Z-kinematik opnår Fendt Cargo T740 en brydekraft på 65 kN på skovlen. Det matcher en hjullæsser i samme vægtklasse og understreger blot endnu engang at maskinen er bygget til hårdt arbejde. Hvis du f.eks. skal læsse fast gødning eller tung ensilage er der masser af kraftoverskud til jobbet.

Arbejdshydraulikken leverer med en flowkapacitet på 170 l/min alle muligheder for en følsom og nøjagtig styring af alle hydrauliske funktioner, herunder også løftearmen og kabinen.

Fendt Cargo T740 er en avanceret maskine men samtidigt er den uendelig nem at køre. Dels er udsynet over arbejdsområdet og læsseopgaverne suveræn, dels er en svingbar betjeningskonsol integreret på højre side af førersædet og giver maksimal betjeningspræcision. Farven på knapperne svarer til den velkendte Fendt-logik, så chaufføren hurtigt finder vej. Desuden blev ergonomien og funktionerne på joysticket optimeret.

Varme i bagruden, aircondition og hele syv forskellige opbevaringsmuligheder gør lange dage endnu mere behagelige.