Datamanagement er en del af nutidens landbrug

Præcisionsdyrkning, ressourceudnyttelse og krav om øget dokumentation til myndighederne! Der stilles større og større krav til planteavlere og maskinstationer!

Fendt og hele AGCO-koncernen arbejder intenst med at matche kundernes, myndighedernes og den politiske dagsordens krav om data. Vi vil gøre det nemt og sikkert at opsamle data, anvende data og rapportere data, så udbytterne med markdrift øges uden, at ressourceforbruget stiger, og så det bliver nemt for vores kunder at tilfredsstille myndighedernes stigende krav om dokumentation for forbruget af gødning, plantebeskyttelsesmidler, afgrødeetablering osv.

AGCO GEO-BIRD app

Geo-Bird er ikke bare endnu et værktøj til at lave A-B linjer. Geo-Bird analyserer dine marker og optimerer A-B linjerne med Controlled Traffic Farming for at reducere det overkørte areal, tid og jordpakning.

Læs mere om AGCO GEO-BIRD

Fendt Terminaler

Fendt ønsker at gøre det lettere for landmænd at anvende digitale produkter, så de føler sig trygge ved at bruge dem. FendtONE er et unikt eksempel på, at visioner kan blive til virkelighed.

Læs mere om Fendt terminaler