Fendt 1000 Vario er berømt. Lige siden den blev lanceret, har denne komplette traktor tiltrukket sig opmærksomhed som noget af det ypperste indenfor traktorteknologi og funktionalitet. Fendt 1000 Vario har høstet talrige priser i hele verden, men vigtigst af alt høster den også anerkendelse hos vores kunder for dens kompromisløse evner i marken. Rå muskelstyrke, intelligent ballast og dæktryksregulering, variabelt firehjulstræk Vario Drive, smidighed og utrolig komfort. Sæt dig godt til rette i Fendts super-komfortsæde, Evolution dynamic med luftaffjedring og aktiv klimastyring her hos os og bliv begejstret.

Model kW hk
1038 Vario 291 396
1042 Vario 320 435
1046 Vario 350 476
1050 Vario 380 517

 

Fendt 1000 Vario kører altid i det maksimale momentområde til det laveste, specifikke brændstofforbrug, hvilket betyder, at der allerede leveres høj effekt ved lave motorhastigheder. Konceptet med "højt moment / lav motorhastighed" er resultatet af en komplet afstemning og styring af motor, transmission, blæser, hydraulik og alle fjernventiler hvor alt skræddersyet til den ideelle motorhastighed. Vi kalder det Fendt iD.

Motorens store slagvolumen med VTG turbolader udvikler effektivt sin enorme effekt ved lave motoromdrejninger. Transmissionen og et variabelt firehjulstræk sikrer en ideel kraftfordeling inden for det optimale forbrugsinterval. CAS (Concentric Air System) kølingskonceptet med en højtydende blæser køler alle varmevekslere efter behov og øger den samlede effektivitet. 

Fendt 1000 Vario er ideel foran de store gyllevogne, ude i skoven med effekthævende grenknusere og alle andre steder, hvor du har behov for ekstra power, men ikke vil bruge mere brændstof end højst nødvendigt.

FendtONE helt ny måde at betjene, kontrollere, dokumentere og arbejde med en traktor. Det avancerede koncept forbinder en intuitiv betjening på traktoren med gårdkontoret og giver helt nye muligheder i den daglige drift.

Brugervenlighed og ergonomi havde førsteprioritet, da Fendt’s ingeniører udviklede kabinen og dens betjeninger, men også ønsket om maksimal effektivitet og minimal risiko for fejlbetjening var i fokus.

Med det nye FendtONE-koncept er der armlæn med multifunktionsjoystick og hele 3 multimedieskærme til rådighed.  En 12"-standardterminal på armlænet, en digital 10"-skærm ved rattet og der er plads til en ekstra 12"-terminal i loftsbeklædningen (option). Den kan skubbes halvvejs op i tagbeklædningen, når du ikke anvender den.

Lær FendtONE bedre at kende her.