TBS Fyn tilbyder traktorer, redskaber og service til anlægs- og plejeopgaver i industrien og hele den grønne plejesektor. Nogle af redskaberne er indeholdt i de store landbrugsbrands produktprogrammer som f.eks. sandudlæggere fra Bredal og slåmaskiner fra Kverneland, andre er specifikt rettet mod segmenter udenfor landbruget.

Vores GIANT-minilæssere kan løse utallige opgaver som løftemaskine og redskabsbærere. Det samme gælder Fendts traktorprogram, der indeholder alt lige fra smalsporede specialtraktorer til kraftfulde traktorer, der kan trække selv de allerstørste entreprenørvogne.

Læs mere om GIANT

Krampes vognprogram indeholder en række fleksible og robuste vogne til anvendelse i og udenfor landbruget. Her kan du f.eks. få robuste kroghejsevogne, entreprenørvogne med traditionel vognkasse eller halfpipe og store entreprenørvogne med hvepsetalje, så de kan køre med store læs, hvor pladsen er trang.

Læs mere om Krampe

Et af vores specialer er service og reparation af New Holland maskiner, som vi tidligere har solgt her i huset. Vi har stadigvæk høj ekspertise indenfor området og kan levere brugte New Holland entreprenørmaskiner i alle størrelser og prisklasser.

Læs mere om New Holland service