Minimal miljøbelastning, ingen støj, mulighed for at køre både ude og inde – der er mange gode grunde til at vælge eldrevne maskiner. 

GIANT har udviklet deres eldrevne minilæssere så alle fordelene ved eldrift er kombineret med den styrke og produktkvalitet, mærket allerede er kendt for. Vi har solgt de første elmaskiner, og kundernes tilbagemeldinger gør, at vi føler os helt trygge ved at anbefale eldrevne minilæssere fra GIANT.


GIANT 2200E er GIANT's første eldrevne minilæsser. Den er hurtigt blevet populær, for dens løfte- og skubbekraft er god og brugervenligheden er helt i top.

Dertil kommer alle fordelene i nærmiljøet og for det globale miljø. I nærmiljøet er det specielt den nærmest lydløse drift, man først lægger mærke til, men også fordele ved, at der ikke forekommer udstødningsgasser, er mærkbar for mennesker og dyr.

Med en GIANT 2200E kan man køre ude og inde uden at genere omgivelserne.

Motor type Elektrisk
Kørehydraulik Hydrostatisk
Arbejdshydraulik 35 ltr/min 200 bar
Kørehastighed 0-20 km/t
Håndbremse Tromlebremse
Tiplast ved pindbolt 1450 kg
Batteri 48 volt 260 amp, 390 amp, 520 amp
Løftekapacitet 1650 kg
Egenvægt 2200 kg
Hydraulisk hurtigskift Ja
Joystick Ja
Arbejdslygte fremad Ja
Hjuludveksling Nej
Hydraulikolie 66 ltr
   

Den nyeste fuldelektriske GIANT-minilæsser hedder GIANT 2700E. Den har endnu større løftehøjde og løftekapacitet end G2200E-modellerne.
"Motorrummer" udgøres af et Lithium-ion batteri med mindre vedligeholdelse, længere levetid og hurtigere opladning end traditionelle blybatterier.

GIANT 2700E-modellen kommer i den populære X-tra version, med en tippelast på 2650 kilo. Trækkraften er 12.500 N, og med de tre kørestillinger kan man vælge mellem hastighederne 0-5, 0-12 og 0-20 kilometer i timen.

Fordelene ved GIANT 2700E er de samme som ved GIANT 2200E - nemlig en lugt- og lydløs, emissionsfri maskine der er ideel til indendørs opgaver, på byggepladser og mange andre steder, hvor den lydsvage og udstødningsfrie driftsmotor er med til at give et bedre arbejdsmiljø.

MotortypeElektriskElektrisk
KørehydraulikHydrostatisk
Arbejdshydraulik40 ltr/min (170 bar)
Kørehastighed0-20 km/h
HåndbremseTromlebremse
Tiplast ved pindbolt2240 kg
Batteri48V 260 amp, 390 amp, 520 amp
Løftekapacitet2100 kg
Egenvægt2595 kg
Hydraulisk hurtigskifteJa
JoystickJa
Arbejdslygte fremadJa
Hjuludveksling-
Hydraulikolie-

GIANT har afsløret G2700E HD-serien til rækken af deres elektriske læssere. Serien består af tre modeller: G2700E HD, G2700E X-TRA HD og G2700E TELE HD - fås med eller uden teleskoparm. De er konstrueret til effektivitet, sikkerhed, alsidighed og sætter ny standard inden for emissionfrie løsninger. Her får man altså produktivitet, samtidig med en reducering af CO2-fodaftrykket.

 • Med en robust 13 kW elektrisk motor kombinerer de nye læssere lethed og høj ydeevne med miljøvenlig drift, hvilket reducerer emissioner og sænker CO2-fodaftrykket uden at gå på kompromis med kraften.
 • Udstyret med kraftige 12-ton akser og med imponerende 16.000 Nm trækkraft, bakkehjælp og 100% differentialespærre på forakslen, leverer den helt nye G2700E HD-serie læssere uovertruffen kraft og effektivitet til at tackle de mest krævende opgaver med lethed.
 • Med skivebremse for at sikre hurtig og præcis stopkraft
 • Mere løftekapacitet med G2700E X-TRA HD: Løft let f.eks. paller med belægningssten.
 • Mere løftehøjde med G2700E TELE HD: Øget løftehøjde takket være en hængselshøjde på 3,71 m.
 • En valgfri hydraulisk køleenhed er tilgængelig, specielt designet til at forbedre ydeevnen ved brug af hydraulisk-drevne tilbehør.
 • Vælg mellem et bredt udvalg af dæk ligesom deres dieselmodparter, så dine kunder kan tilpasse deres læsser med den perfekte dækkonfiguration for optimal ydeevne i enhver terræn.
 • De læssere har et sikkerhedstag som standard. Et foldbart sikkerhedstag til adgang til lave passager (under 2m) er tilgængeligt som ekstraudstyr, men kun til G2700E HD og G2700E X-TRA HD.
 • Designet til at give operatørerne et behageligt og ergonomisk miljø.
 • Med kalcium-infunderede fordæk som standard, tilbyder G2700E HD-læsserne mere stabilitet og trækkraft, hvilket sikrer overlegen vægtfordeling og produktivitet.
 • Standard Torque Control garanterer glat kørsel og præcis håndtering.
 • Det er ikke nødvendigt at løfte bagklappen for ekstern elektrisk opladning, hvilket giver mere bekvemmelighed for operatøren.