Krampe står for tysk kvalitet, når det er allerbedst.

Robust konstruktion, brugervenligt design, gennemtænkte detaljer og lang levetid er blot nogle af fortrinnene ved Krampe. Uanset om du har behov for en volumentrailer med 50 m³ kapacitet, en frakørselsvogn med aflæsserbånd i bunden, en konventionel tipvogn, en stærk kroghejsevogn eller en entreprenørtrailer til hårdt arbejde, kan Krampe levere en suveræn løsning.

Du finder en hurtig oversigt over produktprogrammet her, men er selvfølgelig også velkommen til at ringe til vores sælgere for at få en fagsnak om de mange muligheder.

En vogn skal være sikker at køre med – både i marken og på offentlig vej. EU har strammet kravene til vogn- og redskabsbremser, men i Danmark kommer de først for alvor i 2022. Hos Krampe er dobbelte bremser allerede standard, så du kan trygt købe en ny vogn nu og være sikker på, at den matcher fremtidens krav! Alle nye Krampevogne er EU-typegodkendte.

Vognene skal også være behagelige at køre med, uanset om det ”bumper” på markvejen eller går stærkt på landevejen. Her er Krampe også i særklasse, for med affjedring er den behagelig at køre med, uanset om den er fyldt eller tom, og lastafhængige luftbremser fuldender komforten.

Alle gårde har transportbehov, og Krampe har løsningen til dem alle. I mange tilfælde er Krampe BB640 Carrier – en rigtig god allround’er. Det et en 2-akslet tipvogn med 22 m³ vognkasse (33 m³ med 80 cm ekstra græssider) og 16,5 tons nyttelast, så den er ideel til utallige opgaver på de fleste ejendomme. Vi har normalt modellen på lager med standardudrustning, så ring hvis du vil have en fremtidssikret, komfortabel og robust vogn til en fornuftig pris. Krampe BB640 Carrier er EU-typegodkendt.

Ideen er, at det skal være nemt for de ekstremt mange minilæssere og små gravemaskiner, der arbejder hos anlægsgartnere, på byggepladser, hos kommuner og selvfølgelig også i landbruget, at læsse traileren. Læssehøjden måtte med andre ord ikke være for høj. Resultatet er 2-akslet Krampe SK460L med 6,3 m³ vognkasse (strøget mål) og en maksimal totalvægt på 22 tons. Den har en læssehøjde på kun 1,85 m mod 2,35 m i standardversionen!

Krampe SK har flad bund og derfor egner sig til transport af pallevarer eller f.eks. mindre entreprenørmaskiner. Den fleksible trailer har affjedret træk og chassis, og så er den EU-typegodkendt til 40 km/h, så man kan hurtigt komme omkring med den.

Hvis du er interesseret i kroghejsevogne, så følg med her, når Kenneth fra Krampe gennemgår deres THL21'er. Det er en robust vogn med mange brugervenlige detaljer og høj sikkerhed på alle parametre.

Krampe THL er en serie af 2- eller 3-akslede kroghejsevogne fra 8 - 30 tons og containere fra 4,5 til 8 meter. Chassiset er som på de øvrige Krampe-modeller bygget ud fra en filosofi om høj styrke, stor sikkerhed og komfort for chaufføren og naturligvis lang levetid. Vognene kan evt. leveres efter kundespecifikke ønsker - tag en snak med vores sælgere om mulighederne. Alle Krampes nye vogne er EU-typegodkendte, så der er ingen udfordringer med ekstra papirarbejde og brugtværdien er sikret, hvis du ikke længere har brug for din kroghejsevogn og vil sælge den. 

Krampe RamBody AS 750 en 2-akslet afskubbervogn med 41 m³ vognkasse. Den ligger stabilt efter traktoren på både mark og landevej, og da den samtidigt er hurtig at tømme, er Krampe RamBody ideel til alle, der kører meget og har behov for kapacitet.

Afskubbervognen fås med parabolske fjedre, luft-affjedring eller hydraulisk undervogn. Den kører på kraftige BPW-aksler med lastafhængige bremser og tilbydes med 2 faste aksler eller med drejbar bagaksel.

I alt fem kraftige, dobbeltvirkende hydrauliske stempler arbejder sammen om at tømme vognen, hvilket sikrer, at selv en overlæsset vogn kan tømmes sikkert og hurtigt. Vognens centrale komponent er en kraftig afskubberplade, der bevæges af 5 stempler, der sidder godt beskyttet i en slank tunnel. Afskubberpladen udgøres af en robust gitterplade. Den er dækket af en stor plexiglasrude, hvilket giver et optimalt udsyn i lastrummet. De øverste 40 centimeter kan foldes ned som standard.

Læs RamBody brochuren

Krampe producerer robuste entreprenørvogne med half-pipe (Krampe HP) vognkasse eller med flad bund (Krampe SK). Uanset hvilken model du vælger, får du en EU-Typegodkendt vogn.

Hvis du primært kører med våd og klistret jord, taler meget for en half-pipe, der er er nem at tømme helt, for der er ingen ”hjørner” materialet kan klistre til. Vil du gerne tage din gravemaskine eller pladevibrator med på ladet til det næste arbejdssted, er en model med flad bund og surringsøjer ideel. Den kan du også få med en 3-i-1-Sörling-bagsmæk, som giver din Krampe SK enorm fleksibilitet.

Læs brochuren. Så er valget nemmere.

Hør om de mange fordele Vejgaarden har ved at køre med Krampe kroghejsevogne.

Hvis du har behov for rigtigt mange vogne for at få din kartoffelhøst hjem, så køb én KRAMPE! Hør kartoffelavler Henrik Rieks fra Vejgaarden Aps ved Aalestrup fortælle om sine tanker i forbindelse med investering i en luftaffjedret KRAMPE kroghejsevogn og de erfaringer han har fra marken og landevejen.

Fleksibilitet, komfortabel kørsel og minimal vognflåde at vedligeholde med dæk og bremser er nogle af argumenterne. Og så er folkene glade for at køre med KRAMPE – og det betyder også meget, når man skal have bjærget ca. 750 hektar kartofler!

Nu kan Krampe levere deres SK entreprenørvogne med en såkaldt Sörling bagsmæk. Den består af flere dele. Der er en 30 cm høj, hydraulisk klap, som er bundhængslet. Den suppleres af en tophængslet bagsmæk i fuld højde, som kan indstilles til forskellige åbningsgrader via beslag i begge sider af vognen. Det gør SK-vognen velegnet til at udlægge et jævnt lag grus eller andet materiale uden risiko for, at materialet læsses ud i bunker.

Hvis man derimod ikke ønsker at anvende den tophængslede del, kan den svinges om på siden af vognen, hvor den fæstes, og derved ikke længere er ”i vejen” ved kørsel med og tip af f.eks. store rødder eller byggeaffald. I den situation anvendes den bundhængslede bagklap evt. som en lav bagsmæk under transport.


Du ved sikkert, at en Krampevogn er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder og har høj kørekomfort. Også, at den er EU-Typegodkendt, og på alle måder sikker at køre med, men kender du alle detaljerne? Klik på de små film herunder og se, hvordan der er tænkt på alle detaljer, så du får maksimal brugsværdi og glæde ud af at vælge vogne fra Krampe.

Se brochurer for de forskellige modeller her - Klik på billedet